akır Karamel - Bal Köpüğü Saç Renkleri


2012 yılının ilk çeyreğindeki moda saç rengi hiç kuşkusuz bakır karamel ve bal köpüğü rengi olacak gibi gözüküyor. Son sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da gölgeler ve bu gölgeleri takip eden ışıltılar daha ön planda. Tabi ki; 2011 yılının tamamına hakim olan karamel, bal köpüğü,bakır sarısı gibi renklerin de tenle uyumlu olması şart. Hangi tene hangi saç renginin gider sorusuna yanıt ise;

Tenlere göre saç rengi;
Esmer yani koyu renk tenli bayanlara; karamel, bal köpüğü ve bakır sarısı
Açık renk tenine sahip bayanlara; kum sarısı ve buğday saç renkleri öneriliyor.

Bu renkler haricinde daha soğuk tonlar olan kemik, bej ve platin saç rengi ise hala popülitesini sürdürüyor. Özellikle ilkbahar ve yaz dönemine girerken balyajlar ve gölgelendirmeler ten rengine göre yeniden kullanılabilir.
Esmer ten rengine sahip olan bayanlarımız bakırın değişik tonlarını kullanabilirler. Yaz sezonunun vazgeçilmezinin ise kakao rengi ve kahve tonları olması bekleniyor. Uzun saçlar ve yumuşak dalgalar yeniden yaz aylarının vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor. Geçen sezon bu renkleri ve modelleri başarıyla kullanan ünlülere Ashlee Simpson ve Hadise'yi örnek gösterebiliriz. İşte bazı resimleri:

 

 

0 yorum:

SOHBET