Hızla Uzayan Saçların Formülü


Bu makalemiz saçlarını herhangi bir sebepten dolayı kestirmiş ve memnun kalmamış yada bir an önce uzun saçlara kavuşmak isteyenler için hazırlanmıştır. Burada bulunan tarifler tamamen doğal ve evde kolaylıkla yapabileceğiniz kürler ve maskelerdir. Saçlarınızın ne kadarhızlı uzadığını ilk haftadan sonra farkedeceksiniz. Saç yanıklarından dolayı kestirmiş ve uzatmak isteyenler, kuaför hatasından dolayı hatalı kesimlerden dolayı saçını uzatmak isteyenler, model değişikliği yapmak için hızlı saç uzatmak isteyenler.. bu aşağıda verilen kürler tam sizin ihtiyacınız olan doğal ve yapımı kolay karışımlardır. Saçlarınıza uygulayarak saçlarınızın sadece bir ayda ne kadar uzadığına şaşıracaksınız..

Hızlı Saç Uzatan Bitkisel Kür Malzemeleri:
  1. Sinemaki otu,
  2. badem yağı,
  3. bemiks ampül,
  4. Su
Yukardaki malzemeleri rahatlıkla aktarlarda ve evinizde bulabilirsiniz. Hazırlayacağınız karışımın etkisinin fazla olması aldığınız malzeme ile orantılıdır. Bazı aktarlarda bu tür malzemeler başka katkılarla seyreltilmektedir. Güvenilir yerlerden almanız yararınıza olacaktır. Şimdi gelelim bitkisel karışımımızın hazırlanışına:

Hızlı Saç Uzatma Doğal Kürünün Hazırlanışı:
Öncelikle bir tutam kadar sinemaki otunu cezveye atıp üzerine bir çay bardağı kadar su dökerek kaynatıyoruz. 15 20 dakika kadar kaynattıktan sonra suyunu bir süzgeç yardımı ile süzüyoruz. Kaynarlığı geçip ılık hale geldikten sonra içerisine 1 tatlı kaşığı kadar badem yağı ve ardından 1 bemiks ampülünü kırıp iyice karıştırıyoruz
Elde ettiğimiz karışımı saç diplerine iyice yedirerek masaj yapar gibi saç köklerine ulaşmasını sağlıyoruz. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı iyice durulayabilirsiniz.

Hızlı Saç Uzatan Bitkisel Kür-2 Malzemeleri:
  1. 10 gr. entele otu
  2. 2 bardak su
  3. 2 bardak sirke
Hızlı Saç Uzatma Doğal Kürü-2 Hazırlanışı :
Yukarıda bahsedilen malzemelerden, entele otu su ve sirkenin icerisinde iyice kaynatılır. Su yarıya ininceye kadar kaynatın ve soguduktan sonra sac diplerine masaj yaparak yedirin. Yarım saat beklettikten sampuanla durulayın. Bu uygulama ile saclarınızın hızla uzadıgını farkediceksiniz. Sac uzatmak icin iyi bir kür tavsiye ediyoruz.

Bu karışımların etkili olabilmesi için haftada bir kez uygulamanız gerekmektedir. Düzenli yaptığınız taktirde faydası hemen görülebilen bir bitkisel karışımdır. 1 ay ve daha fazla kullandığınızda saçlarınızın normal uzama miktarından 2 ila 3 kat daha fazla uzadığını farkedeceksiniz. Deneyip uygulayan ve faydasını gören kullanıcıların yorumlarını bekliyoruz. Konu ile alakalı Uzman Suna Dumankaya'nın bir başka hızlı saç uzatma karışımı için aşadaki videoyu izleyebilirsiniz. Zeytinyağı, Biberiye, Sarımsak malzemeleri ile hazırlanılan bu karışım da en az yukardaki kadar etkili bir karışım karışımdır. Lütfen soru ve görüşlerinizi belirtiniz.

0 yorum:

SOHBET