Kızıl saç renkleri hangi tenlere iyi gider


Kızıl saçlar farklı olmak ve dikkat çekmek isteyen bayanların tercih ettiği renktir. Kimisine çok yakışırken kimilerinde rezil sonuçlar vermektedir. Bu yüzdendir ki saçları kızıla boyamak cesaret işidir.Bu yazımızda hangi ten rengine hangi kızıl tonu daha iyi gider? sorusunun cevabını veriyoruz.

Açık beyaza yakın yüz ten rengine sahip olan bayanlar: saç renkleri ne olursa olsun,kızıl renk tonlarının hepsini sorunsuz olarak kullanabilirler. Ancak saç diplerine yakın olan bölgelere orjinal saç rengine yakın kızıl tonu belirlenirse daha hoş bir görüntü oluşur.
Buğday ten rengine sahip olanlar : kahve tonlarının çoğu bu tende güzel durmaktadır dolayısıyla kızıl kahve tonlarına hiç düşünmeden boyayabilirler.
Esmer-koyu renk ten rengine sahip olanlar: bu tendeki bayanlara kızıl renkleri tavsiye etmiyoruz ancak boyamak isteyenler kızıl kestane ve viyola rengini tercih edebilirler.
Kızıl renge boyamaması gerekenler: zayıf ve güçsüz saç yapısına sahip olanlar, yanmış saçlar ve saç beyazlaması yoğun olanlardır. Beyaz saçlar üzerinde boyadaki kimyasallar tutunamayıp kolayca akmaktadır. Aşağıda değişik ten rengine sahip bayanlardan başarılı kızıl renk saç tonlarını görebilirsiniz.
Örneklerde de gördüğünüz gibi açık renk yüz tenine sahip olan bayanlara kızıl saçlarçok güzel durabilirken esmer bayanlara kızıl renk iyi durmayacaktır. Yine de başarılı bir kuaför tarafından uygulanırsa istisnalar olabilmektedir. Rihanna' yı örnek olarak verebiliriz.

İŞTE SİZLER İÇİN BAŞARILI GÖRDÜĞÜMÜZ KIZIL SAÇ MODELLERİ :
   

   

   

0 yorum:

SOHBET