Saç Güçlendirici Doğal Saç Maskesi


Saç Güçlendirici Maskelerin Özellikleri
Yıpranmış saçları onarır
 ve güçlendirir. Tamamen bitkisel ve doğal olan bu maskelerin kimyasal ilaçlardan farklı olarak; saçlarınıza ve saç derinize hiçbir zararı bulunmamaktadır. Bu yazımızda yıpranmış saçlar için gerçekten etkili olan iki adet bitkisel saç maskesi tarifi veriyoruz. Hangi malzemelere sahipseniz onu kullanınız yada dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz. Umarız istediğiniz sonuçları alırsınız. Kullanan ve tavsiye etmek isteyen kullanıcılarımızı sitenin altında bulunan yorum bölümüne yazması diğer kullanıcılar açısından faydalı olacaktır.
Saç Güçlendirici Maske -1 için Malzemeler:
2 tane yumurtanın sarı kısmı
1 çay bardağı rom
Saç Güçlendirici Maske -1 Yapılışı:
Yapılışı gayet kolay bir maskedir. Tek yapmanız gereken yukardaki malzemeleri cam bir kase içinde homojen oluncaya kadar iyice karıştırmak
Saç Güçlendirici Maske -1 in Uygulanışı:
Bu maske sık uygulanması gereken maskelerden değildir. Ayda sadece bir defa saçlarınızı şampuanlamadan önce ve saçlarınız ıslakken uygulamanız yeterli olacaktır. Uygulama süresi olarak da 15 dakika veye yarım saat yeterlidir. Bu sürenin sonunda saçlarını iyice duruladıktan sonra şampuanlayınız.
Saç Güçlendirici Maske -2 için Malzemeler:
2 yemek kaşığı papatya
1 yemek kaşığı lavanta
1 yemek kaşığı kekik
Saç Güçlendirici Maske -2 Yapılışı:
Yukardaki malzemeler elle veya bir blender yardımıyla parçalanır ve önceden kaynatılmış 1 litre suyun içinde yaklaşık 20dk veye yarım saat kadar demlenir. Demlendikten sonra süzülür ve soğumaya bırakılır.
Saç Güçlendirici Maske - 2 nin Uygulanışı:
Bu karışım haftada 1-2 kere olmak üzere banyo yaparken durulama suyu olarak kullanılır. Bu karışımın bir baska özelliği ise saçları kepekten arındırması ve saç köklerini güçlendirmesidir.
Not: 2. karışım içeriğinde papatya bulunduğu için açık renkli saçlar için daha uygundur. Bilindiği gibi papatya suyunun saç rengini açma özelliği vardır.endirir.

0 yorum:

SOHBET